Debat: Instructietaal in het Arubaanse basisonderwijs

Nederlands, Papiamento of een andere keuze?

Debating Society van de Universiteit van Aruba nodigt u uit ter gelegenheid van de Cross Over & CARAN conferenties over Nederlandse Taal- en Letterkunde van en over het Caribisch Gebied.

Debatleider / Presentator

Peter van der Geer (Debat.NL) is classicus en jurist, traint en coacht politici en leidinggevenden en is veelgevraagd gespreksleider. Hij schreef eerder ‘Het Lagerhuis’, ‘Hoe vang ik een rat’? en ‘Prachtige Bijeenkomsten’. Hij is jurylid van de Thorbeckeprijs.

Eric Mijts (Universiteit van Aruba) is neerlandicus en sociolinguist. Hij doceert academische vaardigheden en interdisciplinair onderzoek. Hij publiceert over onderzoek naar de gevolgen van meertaligheid voor onderwijs, bestuur en recht.

Geïnteresseerd in dit debat?

Meer informatie